De diagnostische camera

Diagnostische Camera

Stijlvol en robuust. Deze prachtig vormgegeven camera unit gemaakt van hoogwaardige materialen kan op flexibele wijze de interactie tussen twee gesprekspartners vastleggen. Door de unieke positie van de twee HD camera-lenzen is het zeer eenvoudig de non-verbale communicatie goed van voren in beeld te brengen.

Met één druk op de knop wordt er een beveiligd netwerk aangemaakt en is de unit klaar voor gebruik. Via zorgvuldig geplaatste LEDs is het voor de gebruiker direct duidelijk wat de status van de camera unit en de batterij is.

Laadstation

Het laadstation is ontworpen in dezelfde geest als de camera, stijlvol en robuust. De kwaliteit is voelbaar wanneer de camera unit in het laadstation wordt geplaatst. Met een robuuste klik valt deze op zijn plek. Voorzien van een RJ-45 ethernet poort voor eenvoudige koppeling aan het WAN/LAN, en een 2,5 mm 12V 2A aansluiting.

iPad App

Onze app heeft maar één doel: op een veilige en gebruiksvriendelijke manier gesprek-opnamen maken en terugkijken. Door middel van een beveiligde login kan de gebruiker, met een geauthoriseerde iPad, via het beveiligde WiFi netwerk toegang krijgen tot de gekoppelde camera unit.

De beelden van de camera worden overzichtelijk gepresenteerd waardoor heel eenvoudig de juiste plaatsing van de unit in de ruimte gekozen kan worden. Op eenvoudige wijze kan het gewenste interview-protocol worden gekozen en de unieke gegevens (naam, geboortedatum, patiëntnummer) worden ingevuld. Hierna kan met één druk op de knop de opname worden gestart en indien nodig, vóór het aflopen van het gekozen protocol, weer worden gestopt.

Nadat de opname is afgerond kan de video eenvoudig worden teruggekeken. Hierna kan, indien gewenst, de video worden gedeeld met een daartoe geautoriseerde deskundige voor verdere beoordeling.

Portaal

Wanneer dat gewenst is kunnen de video’s ook in ons beveiligd portaal worden teruggekeken. Via een inlog-procedure komt de gebruiker in een eigen werkomgeving. Hierin zijn alle video’s waarvoor de gebruiker is geautoriseerd overzichtelijk gerangschikt voor beoordeling.

haerstDe diagnostische camera